Витлиемска звезда
Последни статии
ПРИКАЗКА ЗА СКРИЖАЛИТЕ
Мигрантските вълни р...
ПРЕДСТОИ ОЩЕ ПО-ГОЛЯ...
ОКУЛТНИ ИЗКУСТВА
Как протича самият с...
Управление
Начало
Статии
Файлове
ЧЗВ
Дискусионни форуми
Уеб връзки
Категории за новините
Връзка с нас
Фото галерия
Търсене
Крал Артур
Захари Валоа
Атас
Потебители на линия
Гости на линия: 2
Няма членове на линия

Регистрирани потребители: 26
Най новият потребител: Melina Fiori
Заснеха Четвъртия конник от Апокалипсиса в Египет
Новини
Заснеха Четвъртия конник от Апокалипсиса в Египет

Екипът на американската телевизия MSNBC, отразяващ събитията на египетския площад „Тахрир“, се натъкна на смразяващо кръвта знамение – конник от Апокалипсиса. Уникалните кадри на неоновия ездач, възседнал пламтящ кон, носещ се над хората обиколиха света, пораждайки най-разнопосочни коментари.

прочетено в: http://www.znania.tv

Привидението се появява зад тълпата, хвърляща камъни срещу органите на реда в Кайро. Минава в лек тръс и след няколко метра се издига във въздуха и се разтваря в него.
Тв репортерите, командировани в една от най-горещите точки на света, били изумени, когато зърнали уловеното на лентата. Те няколко пъти са преглеждали кадрите, но няма грешка – призракът стои там.
Появата на огнения ездач съвпадна с момента, когато мародери влязоха в музея на Кайро и оскверниха мумии на няколко хиляди години. Според една от версиите това е фараон, слязъл от Небесното царство, чийто покой е бил нарушен. Религиозни водачи обаче са на мнение, че конникът е знамение за Апокалипсиса.
В Откровението от свети Йоан се посочва период, известен като Голямата скръб – Сатанинския гняв. Той започва с разбиването от Агнеца на седемте печата, с които е запечатана тайнствена книга:

„И видях в десницата на Оногова, Който седеше на престола, книга, написана отвътре и отвън, запечатана със седем печата.
И видях силен Ангел, който викаше с висок глас: кой е достоен да разгърне книгата и да снеме печатите й? „
Откровение на Свети Иоана Богослова, глава Пета

„1. И видях, когато Агнецът сне един от седемте печата, и чух едно от четирите животни да говори като с глас на гръмотевица: дойди и гледай!
2. И видях, и ето бял кон, и на него ездач с лък; и даден му бе венец, и той излезе като победител, за да победи.
3. А когато сне втория печат, чух второто животно да говори: дойди и гледай!
4. И излезе друг кон, риж; и на ездача му бе дадено да отнеме мира от земята, та човеците един други да се убиват; и даден му бе голям меч.
5. А когато сне третия печат, чух третото животно да говори: дойди и гледай! И видях, ето вран кон, и върху него ездач с къпони в ръка.
6. И чух глас среди четирите животни, който говореше: хиникс жито за динарий, и три хиникса ечемик за динарий; ала дървеното масло и виното да не повредиш.
7. А когато сне четвъртия печат, чух гласа на четвъртото животно да говори: дойди и гледай!
8. И видях, и ето сив кон, и върху него ездач, чието име беше смърт; и адът следваше подире му; и им се даде власт над четвъртата част на земята — да умъртвяват с меч и глад, с мор и със земни зверове.”
Откровение на Свети Иоана Богослова, глава ШестаКадрите, които обиколиха света на пожар, предизвикаха истинска политическа и религиозна дискусия. Коментарите са най-разнопосочни, от фалшификация до декларации от сорта „Църквата все още държи здраво своето стадо и не пуска в кошарата Антихриста“. Някои привеждат и икономически доказателства като поскъпването на пшеницата със 114%, което стои в основа на гладната революция в Африка.
Финалът на глава шеста завършва с разбиването на шестия печат и не е особено оптимистичен:

„И видях, когато сне шестия печат, и ето, стана голям трус, и слънцето стана черно като струнено вретище, и месечината стана като кръв;
13. звездите пък небесни паднаха на земята, както смоковница, разлюляна от силен вятър, хвърля незрелите си смокини;
14. и небето се дръпна и се нави като свитък, и всяка планина и остров се отместиха от местата си;
15. и земни царе, и велможи, и богати, и хилядоначалници, и силни, и всеки роб и свободник се скриха в пещери и планински скали,
16. казвайки на планините и на скалите: паднете върху нас и скрийте ни от лицето на Оногова, Който седи на престола, и от гнева на Агнеца, защото дойде великият ден на гнева Му, и кой може устоя?”
Откровение на Свети Иоана Богослова, глава Шеста


Въпросите са повече от отговорите: дали кадрите са истински или става дума за фалшификация, дали това е конник от Апокалипсиса, дали е четвъртият или първият, защо се появява в Египет и т.н. Вероятно записите ща бъдат детайлно изследвани и тогава ще може да се каже нещо повече и по-категорично.

zahary на March 04 2011 09:32:35 виж целият текст · 0 Коментари · 884 Прочита · Отпечатай
Рождественска приказка за малката звездичка
Новини
Рождественска приказка за малката звездичка
превод от руски: Й. Богомилова

Живяла някога в небесния безкрай една звездичка. Но била на място, от което не се виждала Земята. Затова един път в годината, на Рождество, тя долитала до земята за да се порадва на радостите на хората. Но когато приближила вместо радост, тъга съзряла сред хората. Приискало и се да направи така, че да са щастливи, но била малка звезда и нямала достатъчно сили за това и опитвайки, можело да изчезне самата тя.
Срещнала Луната. Поздравили се и поговорили. Луната и казала, че искрено й завижда че е толкова мъничка и може да достига до земята. Съжалила, че когато тя е била малка се страхувала да не се погуби давайки от силата си на хората и решила първо да стане по -голяма и по-силна. Но сега когато пораснала, забравила как се лети и не можела вече да помогне.
Замислила се звездичката дали да изчака и събере сили или сега да помогне на когото може. И решила да не чака.
Всеки който видела тъжен му давала радостно настроение, а самата тя се смалявала. И когато разбрала, че трябва да се върне обратно за да събере сили до следващото Рождество, тя забелязала едно малко, красиво и много тъжно момиче. То помагало на майка си да се приготвят за празника. Момичето тайно си мечтаело за красиво украшение, каквото имали другите момичета, но не можела да иска това от майка си защото били много бедни.
Звездичката разбрала, че на това момиче е трябвало да помогне, събрала сетни сили и… изчезнала.
А в ръцете на момичето паднало красиво колие – верижка обсипана с блещукащите във всички цветове на слънцето, сълзи на нашата звездичка.

zahary на December 21 2010 13:52:14 виж целият текст · 1 Коментари · 754 Прочита · Отпечатай
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА!
НовиниЕкипът на www.vitliemskazvezda.org
поздравява всички окулни братя и сестри със светлите Коледни и Новогодишни празници като им пожелава много щастие, светлина в душите и благодат през Новата 2011 година!


Премъдрост Соломонова
ГЛАВА 8.1. Тя /мъдростта/ бързо се разпростира от единия край до другия и урежда всичко за полза.
2. Аз я обикнах и потърсих от младини, и пожелах да си я взема за невеста и станах любител на хубостта й.
3. Тя въздига благородството си с това, че живее заедно с Бога, и Владетелят над всички я е обикнал:
4. тя е посветена в тайните на Божия УМ и е избирателка на делата Му.
5. Ако богатството е многожелана придобивка в живота, то кое е по-богато от премъдростта, която всичко върши?
6. Ако благоразумието върши много, то кой художник е по-добър от нея?
7. Ако някой обича праведност, - плодовете й са добродетели: тя научава на целомъдрие и на разсъдливост, справедливост и храброст, от които нищо по-полезно няма за людете в живота.
8. Ако някой желае голяма опитност, мъдростта знае отдавна миналото и налучва бъдното, знае тънкостта на думите и разрешението на загадките, предузнава личбите и чудесата и сетнините от годините и времената.
9. Затова намислих да я взема в съжителство с мене си, като зная, че тя ще ми бъде съветница на добро и утеха в грижи и скърби.
10. Чрез нея ще имам слава у народа и чест пред старейте, макар и юноша;
11. ще се покажа проницателен в съд, и в очите на силните ще заслужа учудване.
12. Кога мълча, те ще чакат, и кога заговоря, ще внимават, и кога продължа речта си, ще турят ръка на уста.
13. Чрез нея ще постигна безсмъртие и ще оставя вечен помен на ония, които бъдат след мене.
14. Ще управлявам народи, и ще ми се покоряват племена;
15. ще се уплашат от мене, кога чуят за мене страшни тирани; между народа ще съм добър и на война - храбър.
16. Като дойда у дома си, ще се успокоя с нея, защото в нейните обноски няма грубост, нито в съжителството с нея - скръб, а радост и веселие.
17. Размисляйки за това в себе си и обмисляйки в сърцето си, че в родство с премъдростта има безсмъртие,
18. и в дружба с нея - добра наслада, и в трудовете на ръцете й - неоскъдно богатство, и в разговор с нея - разум, и в общение с думите й - добра слава, - аз ходих и търсих, как да я взема за себе си.
19. Аз бях даровито дете и получил бях добра душа;
20. при това, бидейки добър, влязох и в чисто тяло....

zahary на December 21 2010 11:39:25 виж целият текст · 0 Коментари · 884 Прочита · Отпечатай
Цъквата срещу Рептилиите
НовиниС удовлетворение можем да заявим на всички наши окултни приятели че вече има остра реакция от страна на Българската Православна Църква във връзка с изнесения от сайта ни материал. . Става въпрос за построения в близките дни скулптурен обект в гр. Варна.

Поместваме разпечатка на статията, по темата, поместена във в. "24 часа" от 25.10. 2010 г.:

Православни скачат срещу скулптура с дракони
автор: Цанко Цанев


Скулптура на дракон и драконица, които държат златното яйце на познанието, разгневиха варненци. Членове на комитета за православни ценности, чийто председател е Варненският митрополит Кирил, вчера протестираха."Това е масонско дело. Какви са тези дявол и дяволица!", викаха те.

Еднометровата скулптура е поставена върху чешма, от която възрастни хора си пълнят минерална вода за пиене.

zahary на October 26 2010 07:16:19 виж целият текст · 0 Коментари · 678 Прочита · Отпечатай
Рептилии във Варна
Новини

РЕПТИЛИИ
ВЪВ
ВАРНА


zahary на October 22 2010 18:51:16 виж целият текст · 2 Коментари · 1589 Прочита · Отпечатай
Поклонение
НовиниУважаеми приятели,

На 03. октомври 2010 г. се навършват 40 години от преселването в отвъдния свят на един от Учителите на окултното учение в България-

АЛЕКСАНДЪР КОНСТАНТИНОВ КРЪСТНИКОВ
.

Каним всички негови последователи на същата дата, в 08.00 часа на поклонение в гробищния парк в гр. Чирпан.

Бог да го прости!

zahary на October 02 2010 17:20:59 0 Коментари · 667 Прочита · Отпечатай
Срив в доверието на Църквата
Новини
Срив в доверието на Църквата
автор: Захари ВалоаЦърковна делегация от митрополити, свещеници и родители внесе в Народното Събрание, Президентството, Министерския съвет и МОМН искане за незабавно приемане на законопроект, въвеждащ конфесионално обучение по религия в училищата и детските градини. С литийно шествие и обръщение към събралото се множество патриархът и клириците припомниха на обществото необходимостта от радикална промяна в мисленето и нравствените устои на подрастващото поколение. Отделни митрополити също направиха обръщения към обшествеността, в които се описва трагичното състояние на младежта в днешни дни. Нека за целта се запознаем с част от изложението на митрополит Николай, касаещо състоянието на младото ни поколение:

zahary на September 25 2010 08:03:32 виж целият текст · 0 Коментари · 692 Прочита · Отпечатай
ПСИХОТРОНЕН ГЕНЕРАТОР В ПЛОВДИВ
Новини
Психотронен генератор в Пловдив
автор: Захари Валоа


Уважаеми приятели ,

С тревога Ви съобщавам за новото мероприятие на “квалифицирани специалисти” от гр. Пловдив, а именно- изграждането на метална конструкция на централната улица на града. Става въпрос за пластика, наречена с необичайното име “Орфеевата Тръба”. Дали самото име е необичайно, или практическото приложение на това чудо на изкуството, тепърва ще става ясно.


За едни –пластиката представлява атракцион, за други- дразнещ силует, за трети хумористична фигура…

zahary на September 23 2010 17:03:28 виж целият текст · 0 Коментари · 758 Прочита · Отпечатай
Кой слага печатите на Антихриста в компютърния концлагер
Новини
Кой слага печатите на Антихриста в компютърния концлагер

Маркирането на хората като животни с номера и кодове застрашава личната свобода и неприкосновеност

автор: Д-р Дориян В. АлександровВ България скоро ще бъдат въведени нови документи за самоличност, в които ще има микрочип с данни за собственика. За да се подтисне обществения интерес към тази промяна, сега се обяснява, че това е изискване на ЕС и то само ще улесни живота на хората, както въвеждането на ЕГН преди време, както и въвеждането на някои други подобни ограничаващи свободата на гражданите неща , които предстоят. Маркирането на хората обаче като животни с номера и кодове, не мина безпроблемно в някои други държави, а в някои страни беше и направо отхвърлено, като застрашаващо личната свобода и неприкосновеност на човека. Австралия още през 1987 г. отхвърли въвеждането на електронни лични карти чрез референдум! Осъдено беше също и накърняването на религиозните чувства и убеждения на гражданите чрез умишленото въвеждане в кодовете на упоменатото в Библията омразно число на Антихриста - "666"! Това число или
"Знак на звяра"

се поставя целенасочено от определени сили....

zahary на September 17 2010 19:58:24 виж целият текст · 0 Коментари · 915 Прочита · Отпечатай
ГEРГЬОВДЕН
Новини
ГEРГЬОВДЕН.
ЕЗОТЕРИЧНО ХРИСТИЯНСТВО И СЪВРЕМЕННО ИДОЛОПОКЛОНСТВОавтор: Захари Валоа

Днес е ден за равносметка. Време е да си спомним за онези верни последователи на Христовото учение, които отдадоха живота си в прослава на Бога. В очакване сме да почувстваме огъня в сърцата им и да разберем по какъв достоен начин са посрещнали смъртта в името на Христа.
Намираме се в първите векове от новото летоброене. Пред нас се разстилат гледки от един древен град- Рим, превърнал се по това време в център на кървави зрелища. Виждаме богато украсени дворци и палати с гуляещи вътре хора, нехаещи за своето морално и духовно състояние. Целият им живот и постъпки се изразявали в грижи за увеличаване на богаството и социалния престиж. Срещаме самодоволните лица на богати аристократи, военни трибуни и езически свещенодейци, извършващи кървави жертвоприношения в идолските капища.
Но нека погледнем какво става на цирковата арена – мъже, жени и деца са разкъсвани от гладни лъвове. Причината за това деяние се оказва тяхната вяра в Спасителя Христос. Чуваме и гласът на немощен старец: “Пуснете зверовете, нека не ме жалят”... На друго място виждаме майка, на която и отнемат децата едно по едно, тя трепери, но не от страх, а от вероятността последното и дете да се откаже от Христа. Носят се и песните на обграждащите я християни, които отиват с радост към явна смърт в името на своя Бог. Свидетели сме на кладите из града, ешафодите, пребиванията с камъни и навсякъде тези песни успяват да заглушат дивия рев на зверовете и шума на тълпите, жадуващи проливането на кръв. Тъмниците са препълнени със затворени християни, осъдени на смърт, чакащи часът на наказанието си.
Един от тези светилници и мъченик е Георги Победоносец, живял по времето на император Диоклетиан /284-305 г./ в малоазийската област Кападокия. Още от детската си възраст е възпитан в християнската вяра. Постъпвайки на военна служба той проявява завидни качества и бързо е произведен в чин полковник. След като императорът издава закон за преследване на християните смелият военачалник Георги протестира наложените заповеди и лично се представя за християнин. Въпреки застъпването на императора и предлаганите от него възможности за бляскава кариера, младият християнин отказва да остане на военна служба. Незабавно е арестуван и затворен в тъмница. Подложен е на бичуване, след което е каран да тича с нагорещени обувки с набити гвоздеи отвътре. По- късно го привързват към специално колело, което буквално разкъсва части от тялото му. Въпреки приложените мъчения Георги остава непоколебим във вярата си и отказва да пренесе жертва на идолското капище. Следващата заповед на императора е да хвърлят мъченика в негасена вар, но по свръхестествен начин Георги остава незасегнат. В крайна сметка е издадена присъда за посичане на светителя с меч. Великомъченикът навежда спокойно глава под меча на палача и е обезглавен. Така завършва подвига на св. Георги Победоносец. Неговото име се превръща в маяк всред бурното море на живота дори до днес.
Изминали са близо две хилядолетия, но в просторните палати намираме същите онези гуляещи хора, носещи в сърцата си пороците на отминалата Римска епоха. Светските наслади и забавления са всекидневие, разкоша и пълното безгрижие е запазената марка за начин на живот на хиляди хора, страдащи от безверие. На цирковата арена са поставени всички духовни ценности, с надеждата един ден да бъдат захвърлени в забвение. Духовното просветление отново е принудено да търси скривалище в катакомбите на езотеричното познание. Литургийните служби са превърнати в театрални представления, а на входовете на църковните сгради неотклонно са афиширани ценоразписите на требите и материалните задължения на ортодоксалния християнин към храма. За по-голяма убедителност на видни места са окачени изображения на “Страшния съд”, съпътстван от адския “вечен огън”, всяваш страх у маловерците и духовен рекет сред малодушните енориаши. Днешните съвременни идолопоклонници са позлатили кубетата на своите храмове и са инсталирали стряскащи слуха мегафони по камбанариите. Виждаме и шайката от книжници и фарисеи, злобно скърцаща със зъби и отново крояща планове да убият огъня в душите на подрастващото население посредством идеите на съвременното черно масонство. Резултатът от всичко това е широко ширеща се наркомания, проституция, порнография и висок ръст на престъпност. Зачестяват случаи на отвлечени и ритуално малтретирани деца. Често се организират и черни меси от преродените езически жреци. Разпръснатите по окръзи и селища тъмни ложи продължават незабравените сатанински ритуали като по този начин се надяват да измият спомена на пролятата свещена Кръв на Богочовека Иисус.....
Уважаеми окултисти!
Eзотеричното християнство, такова, каквото е било до 2 век от Христа, е тази сила, която събори древните езически капища и идоли. То разклати основите на цялата древна Римска империя.
Eзотеричното християнство устоя на огнените клади, притъпи острието на меча и затвори устата на лъвовете по арените.
Eзотеричното християнство победи света!

Пожелавам на всички истински християни да проявят своята храброст в борбата със злото в този свят! Защото Вие сте солта на земята!
Поздравявам най-сърдечно всички именници!
Честит празник!

zahary на May 06 2010 09:57:24 виж целият текст · 1 Коментари · 759 Прочита · Отпечатай
Христос возкресе!!!
Новини
Христос возкресе!!!


Възкресение Христово


автор: Захари Валоа


Йерусалим днес е арена на уникален световен конфликт. Градът е поставен в състояние на духовна война – между доброто и злото. Той е център на борба между ангела и звяра в човека; между тъмната и светлата страна на неговата душа. Премина онази тържествена неделя, обкичена с радостните песни на децата и надеждата в сърцата на родителите им за новия Цар Израилев, който би трябвало да донесе мир, любов и хармония в душите на хората. Йерусалим е свидетел на ужасни за времето си събития, нижещи се с невъобразима бързина… Извършено е гнусно предателство …
Учителят, до вчера благославян с “Осанна…”, днес е принуден да приеме от разярената тълпа възгласите “Измамник! ….. Разпни го!…. “ Иисус е арестуван, осъден, окован във вериги, бичуван и в крайна сметка прикован по позорен начин на Кръста. Прободен е с копие в областтa на сърцето от стотника Лонгин. Силата на тъмнината е в своята екзалтация, злобата пирува навсякъде, опиянена от своето безочие. Постигната е дългоочакваната победа над Сина Божий, който вече е уподобен на смъртен човек. Адът ликува, тъй като Иисус е вече мъртъв, погребан, а гробът е запечатан и зорко охраняван от дневна и нощна стража. Свещенството и синедриона /съдебната институция/, търговците на стока и пари, военната върхушка, хората на закона, владеещи интелектуалното знание /книжниците и фарисеите/, са доволни от постигнатите резултати. Бедната и измъчена малка християнска армия е разгромена. Сътресенията и объркванията в душите им е пълно. Те се надяват, че Той ще ги избави от мъките и теглилата, от робското духовно и политическо подчинение на Рим! Вместо това те го виждат увиснал безпомощно на Кръста ….
Странни събития последват кървавия ден. Неочаквани природни катаклизми помрачават настроението на мнозина. Земетресение, съпроводено с пълно слънчево затъмнение, продължило няколко часа, изплашва присъстващите на погребалния ритуал. Войниците, охраняващи процесията, са в недоумение: “Наистина ли Този бе Божият Син?” Някои от тях се разкайват за станалото….Изведнъж сред тълпата се появяват слухове за възкръснали старозаветни пророци, заклеймяващи стореното от народните водачи и духовенството….Разчува се, че Църковната завеса в храма сама, без ничия помощ, се разкъсала на две и светая светих /олтарът/ станал достояние за всички свидетели в молитвения дом…
Йерусалим е в нова тревога рано сутрин в събота. Понася се страховита вест! Христос възкръснал! Злото било поразено! Хора от Емаус, а по-късно и група от вътрешния кръг на Иисус се срещат със своя скъп Учител, вече господар и на смъртта! Някои от тях дори поставят пръсти в раните му. Благодатни лъчи на новото “слънце“ изгряват по лицата на мнозина от последователите му. Отново се прокрадват идеите на учението, проповядващо братство, любов и мир между хората и народите. Погледите са отправени към Небето, откъдето зажаднелите души очакват благодат и пълно духовно обновяване на изтерзаните от мъка сърца.
Вече е започнала нова ера от живота на човечеството. Звярът отстъпва пред появилия се идеал от съвършено нов тип, а именно - жертва в името на своя ближен, без разлика на пол, вяра и народност. Издигнато е победно знаме, на което пише: “Христос возкресе из мертвих, смертию смерт поправ и сущим во гробех, живот даровав!” Христос възкръсна от мъртвите, със смъртта Си смъртта победи и на тия, които бяха в гробовете, дарува живот. Върху позорния стълб вече висят човешките страсти, подложени на изпепеляване от струящата животворна светлина от добродетели: любов, радост, мир, дълготърпение, благост, милосърдие, вяра, кротост, въздържание /Посл. Гал. 5:22-24/. Нравственият закон в човешката душа е заменил каменните скрижали на правните норми, загубили своя предмет и смисъл в настоящия момент. Духовният човек е декларирал в сърцето си избора да обича братята и сестрите си по цялото земно кълбо без условия и мотиви. Защото се чувства освободен от веригите на Душата, носещи различни имена: религия, социален статус, раса, националност. Той е изпълнен с любов към цялото Творение и е готов смело да влезе в Храма на Отца, наречен “небесен рай”.
Христос возкресе из мертвих, смертию смерт поправ и сущим во гробех, живот даровав!”
Христос возкресе!

zahary на April 07 2010 13:58:30 1 Коментари · 665 Прочита · Отпечатай
страница 2 от 5 < 1 2 3 4 5 >
Вход
Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Поискайте си нова от тук.
Чат
Трябва да сте влезли за да ползвате Чата.

Kral_Artur
24/12/2011 20:09
Да са честити коледните и новогодишни празници на всички българи, както и на всички други - живеещите в България. Нека има между нас повече доброта, смирение и обич. Да обичаме ближния, като себе си,

Kral_Artur
29/11/2010 23:02
Приятели, описвам само някои от по-силните случаи, които съм имал. Невероятна е Божията милост и сила, както е невероятен и самият живот, но само с любов към ближния.

anahata
09/04/2010 18:29
Добре дошъл сред нас, приятелю!

Masquerade
08/04/2010 06:49
Здравейте

Kral_Artur
24/01/2010 20:11
Приятели и почитатели наши, бъдете здрави, щастливи и безпристрастно информирани чрез нашия сайт при всяка добра за вас възможност.

Scorpion
04/11/2009 20:12
Нека магията е с вас.

zahary
04/08/2009 18:06
Уважаеми приятели, приканваме Ви да посетите фото-галерията на сайта ни /меню "Управление"/. Приятно разглеждане!

zahary
09/07/2009 15:16
Архивни файлове можете да сваляте като ползвате Internet Explorer и щракнете върху съответното място за сваляне с дясно копче на мишката и изберете "Save Target as..".

zahary
07/07/2009 14:45
Извиняваме се на нашите приятели за възникналия проблем в модул "Файлове". Надяваме се че в най-скоро време тегленето на книги ще бъде подновено.

zahary
22/05/2009 16:20
Честит празник на нашите приятели и преподаватели в системата на образованието: Аnahata , Kral Artur, Георги Ангелов, Vanya, Фотка, Artyom! Бъдете все така целеустремени в Пътя на Духа!

Архив на чата
Copyright © 2007